iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrien oma kasvatti Jussi Turja jatkaa Kobrissa ensi kauden kattavalla sopimuksella. 194-senttinen takamies valittiin vuoden tulokkaaksi Kobrien avauskaudella 12-13. Nuorten maaotteluita Jussille on kertynyt 36. Tilastollisesti parhaan kautensa Jussi pelasi kaudella 13-14, jolloin syntyi tilastot 9,8 pistettä/2,3 levypalloa/1,1syöttöä ottelua kohden. Kauden 14-15 lopussa tullut loukkaantuminen piti miehen sivussa lähes koko viime kauden. Kuitenkin kevään viimeisissä otteluissa Jussi nähtiin jo kentälläkin.

’Pääsin viime kaudella tosissani treenaamaan maaliskuun alkupuolella ja tavoitteena oli, että pudotuspeleissä olisi sitten pystynyt pelaamaan tosissaaan. Siinä kävi sitten niin kuin kävi ja pelit loppuivat runkosarjaan. Olen päässyt nyt harjoittelemaan keväästä lähtien ja nälkä kentälle on kova. Toivotaan, että kaikki jatkuu suunnitelmien mukaan’ Jussi Turja kertoo.

Tuomas ’ihmiskuula’ Viertola jatkaa myös neljännen kauden Lapualla. 194 senttinen ja 100 kiloinen laituri on jo kuin vakiokalustoa. Viime kaudella Tuomas tilastoi keskimäärin 5,0p/2,2l/1,2s ottelua kohden. Edellisellä kaudella syntyi uran tähän asti parhaat tilastot 6,7p/1.6l/1,0s ottelua kohden. Tuomas on pelannut 30 nuorten maaottelua ja taskussa on myös SM-kulta A-pojissa.

’5 vuoden uurastus on nyt ohi ja paperit taskussa. Saimme hienon sopimuksen aikaan Kobrien kanssa ja pääsen nyt pelaamisen ohella tutustumaan urheilumarkkinoinnin maailmaan. Katsotaan nyt sitten miten oppeja osataan siirtää todelliseen käytäntöön. Ensi vuonna pääsen pitkästä aikaa keskittymään täysillä koripalloon, kun ei ole enää koulua huolena ja nyt lähdetään myös joukkueena hakemaan tosissaan menestystä’ Tuomas Viertola toteaa.

JTurja       Tviertola

                  Jussi Turja                                                        Tuomas Viertola

 

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukki

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy