iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

22-vuotias takamies Marius van Andringa siirtyy tämän kauden kattavalla sopimuksella Lapuan Kobriin. Marius on pelannut 2 edellistä kautta Kataja Basketissa, jossa voitti myös SM-kultaa kaudella 14-15. Katajan voittaessa mestaruuden Marius oli iso palanen joukkuetta kuuluen Teemu Rannikon rinnalla Katajan aloitusviisikkoon. Marius valittiin tuolloin myös vuoden tulokkaaksi. Viime kausi sujui tilastoilla 4,9p/1,0l/0,7 syöttöä ottelua kohden. Marius on pelannut myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

’Viime kausi oli raskas, joten olen todella iloinen tästä tilaisuudesta. Nyt se pitää vain käyttää hyödykseen. Kobrille ei ole tullut menestystä lähivuosina, joten nyt on toivottavasti sen aika. Odotan innolla Lapualle lähtöä.’van Andringa kertoo.

’Tässä on nyt muutama viikko pistetty korisliigajoukkuetta kasaan ja oli hienoa, että saatiin Marius Lapualle. Nuori ja nälkäinen pelaaja, joka varmasti haluaa urallaan vielä korkealle. Marius tuo mestaruuden voittaneena pelaajana mukanaan kokemusta myös siitä, mitä todelliseen menestymiseen vaaditaan.

Olemme päässeet hyvin matkaan joukkueen kokoamisessa ja suomalaispelaajien osalta on toivottavasti lisää tiedotettavaa hyvinkin nopeasti. Amerikkalaispelaajien kohdalla on hyviä täkyjä vetämässä ja aikataulujen suhteen tilanne on se, että sopimus tehdään heti, kun se miellyttää molempia osapuolia.’ Markku Turja toteaa.   

Andringa

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukki

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593




smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 





© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy