iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Damion Dantzler Kobrien päävalmentajaksi

Damion Dantzler on Kobrien uusi päävalmentaja. Sopimus on muotoa 1+1, jossa molemmilla osapuolilla on optio kaudesta 2017-2018.

Damion toimi edellisen kauden Loimaan Bisonsin apuvalmentajana ja oli nimettynä Bisonsin tulevan kauden päävalmentajaksi, mutta seuran jäätyä ilman liigalisenssiä, Damion vapautui muihin haasteisiin. Damion tuli kaudelle 07-08 pelaajaksi Tampereen Pyrintöön, josta tie vei Tem Componentaan Karkkilaan ja sieltä Salon Vilppaaseen. Kaudeksi 10-11 Damion siirtyi Loimaan Korikonkareihin ensin pelaajaksi ja sen jälkeen apuvalmentajaksi. Nilan Bisonsissa Damion oli voittamassa valmentajana kahta suomenmestaruutta kausina 11-12 ja 12-13. Sen jälkeen Damion valmensi 2 vuotta Kaarinan Ura-Basketin joukkuetta I-divisioonassa, josta palasi takaisin Bisonsin apuvalmentajaksi kaudelle 15-16. Dantzler valittiin suorittamaan HKVT-tutkintoa 2015.   

’Olen todella innoissani uudesta pestistä Kobrien päävalmentajaksi. Olen vieraillut Lapualla sekä pelaajana että valmentajana. Lapua ei ole vierasjoukkueelle helppo paikka pelata ja pidän siitä, että sieltä löytyy fanaattinen kotiyleisö. Kobrat on ollut menneinä kausina siitä erikoinen joukkue, että se on voinut kaataa minkä joukkueen tahansa, mutta tietynlainen tasaisuus on otteista ehkä hieman puuttunut. Nyt lähdemme tekemään kovaa työtä joukkueen lopulliseen muotoon saamiseksi. Itse olen heinäkuun ajan mm. Las Vegasissa, jossa scouttaan amerikkalaispelaajia. Lapualle muutan elokuun alussa.’ Dantzler toteaa.  

 

 

Ville Turja jatkaa valmentajana

Kobrien valmennusportaaseen jo 6 vuotta kuulunut Ville Turja jatkaa valmentajana.  Ennen Kobrien nousua sarjaporrasta ylemmäs Ville Turja toimi pelaamisen ohella Kobrien päävalmentajana 2 kautta. Kobrat raivasi tiensä molemmilla kausilla divarifinaaliin, mutta ensin LoKoKo oli finaalissa vahvempi 3-2 ja toisella kerralla FoKoPo 3-1, jota tuolloin luotsasi Kobrille hyvin tuttu mies Derrick Crayton.

’Damion         oli tullut Loimaan organisaatioon, kun pelasimme loppuottelussa heitä vastaan ja Korikonkarit nousi korisliigaan. Tietty ympyrähän tässä sulkeutuu, kun Damion saatiin nyt meille päävalmentajaksi ja odotan innolla yhteistyötä Damionin kanssa. Olin itse povileikkauksessa kesäkuun alussa ja katsotaan nyt miten toipuminen tästä sujuu ja vieläkö sitä pystyy kuntoutumaan myös pelaajan rooliin’. Ville Turja kertoo.   

 

Kobrat tiedottaa ensimmäisistä pelaajauutisista lähipäivinä.           

Korisliiga

Seuraava kotiottelu

kobrat big  ktp small@2x

Pe 27.9. klo 18.30

Kobra-Areenalla

Liput 15 € / 12 € / 9 €

Kaikki ottelut 

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuOulunEvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertegosolmioKonevuokrausPm trukki

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy